Exit Aşağı Sol Ok İşaretli Uyarı Levhası 17,5x25 KOD:954

H18727

Yeni ürün

40.00 TL

5 Stok mevcut

- +

Marka: Diğer

 
Özellikler
Kişisel Koruyucu Ekipman Levhaları Hakkında Bilmeniz Gerekenler Nelerdir?
Fabrika çevre ve tesislerin güvenliğinde iş güvenliği levhaları genellikle 25 X 35 cm, 35 X 50 cm ve 50 X 70 cm ebatlarındadır.
Görsel netlik için genellikle bilgi daha az miktarda içerir.
İş güvenliği levhaları açıkça görülebilen bir konuma yerleştirilmelidir.
Hasar veya Çarpma Riskinden korunmalıdır.
İş güvenliği işaretleri ve renk kodları 23- Aralık-2003 tarih ve 25325 sayılı resmi gazetede yayınlanan yönetmeliği göre iş yerindeki çalışanların eğitiminin verilmesi iş güvenliği levhaların anlam ve içeriğini artıracaktır.
İş güvenliği levhaları iş güvenliği için bir ektir, tehlikeleri ortadan kaldırmaz veya azaltmaz. İş güvenliği için gerekli koruma önlemleri alınmalıdır.
DİKKAT: İş güvenliği levhalarında seçim yaparken lütfen aşağıdaki malzeme bilgilerini okuyunuz. Size en uygun olanı belirleyerek, seçimlerinizi bu malzeme çeşitlerine göre belirleyiniz.
PVC İş Güvenliği Levhaları
Hafifliği, esnek oluşu ve kolay montaj özelliği ile ön plana çıkmış bir malzeme çeşidimizdir. Esnekliği ile bombeli yüzeylere rahat bir şekilde montajı yapılabilir. Silikon ile dahi montaj uygulaması yapılabilmektedir. Dış etkenlere dayanıklılığı sayesinde yağmur ve güneş ışığından etkilenmez. Kalınlığı 0,50 mm’dir. Pürüzsüz ve parlak yüzeye sahiptir. Levha üzerinde kullanılan şekiller dijital baskı, serigraf tekniği ile üretilmektedir.

Bir Yorum Yaz

Exit Aşağı Sol Ok İşaretli Uyarı Levhası 17,5x25 KOD:954

Bir Yorum Yaz

Aynı kategorideki diğer ürünler: 30

Menü